Kaymakam Ermiş'e Teşekkür Plaketi

Gündem 19.02.2015 08:39:45 0
Kaymakam Ermiş

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin Tanıtım Günlerinde Kızıltepe kafilesinde yer alan muhtar ve basın mensuplarına teşekkür belgesi verdi. Muhtarlar Başkanı Şeran’da Kızıltepe’nin tanıtımında bulunduğu katkılardan dolayı ilçe kaymakamı Ermiş’e bir plaket takdim etti.

İstanbul Feshane`de düzenlenen Mardin Tanıtım Günlerinde en büyük standı açan ve gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda Fuarın en Başarılı ve efektif standı ödülüne layık görülen Kızıltepe Kaymakamlığı standının bu başarısı Kızıltepe Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından geçtiğimiz günlerde bir kısım katılımcıya verilen teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiş kafilede yer alan muhtar ve basın mensuplarının teşekkür belgeleri bugün kaymakamlık makamında Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından kendilerine verildi.

Mardin Tanıtım Günleri için İstanbul Feshanede açılan Kızıltepe Kaymakamlığı standında görev alanlara Kaymakamlık makamında düzenlenen tören ile Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından teşekkür belgesi verilerek başarıları tebrik edilen bir kısım katılımcının ardından belgesini almayan bası Muhtar ve gazeteci İsmail Aydoğan’a teşekkür belgeleri kendilerine verildi. Konuyla ilgili Kaymakam Ermiş, “ Mardin tanıtım günlerinde Kızıltepe Kaymakamlığı adına açılan tanıtım standımızda yer alan ve görev yapan arkadaşlarımız büyük bir sahiplenme ve özveri ile Fuara damgalarını vurdular. Bir çok konuk ve ziyaretçiyi ağırlayan arkadaşlarımızın bu temsili sonucu standımız fuarın en başarılı ve en efektif standı seçilerek ödül kazandı. Bütün Kızıltepe kafilesi gibi muhtar arkadaşlarımızda İstanbuldaki Muhtarlar toplantısına katılan ülkenin bir çok yerinden gelen muhtarlar standımızı ve fuarı ziyaretlerinin yanı sıra sosyal medyada paylaşarak tanıtıma katkı sundular. Bizde bu derecede emeği geçen arkadaşlarımızı teşekkür belgesi kendilerini tebrik ettik.” Diyerek duygularını ifade etti.

Güneydoğu Muhtarlar federasyonu ve Kızıltepe Muhtarlar başkanı Hatip Şeran’da Kaymakam Ermiş’e bir teşekkür plaketi sundu. Muhtar Şeran plaket takdiminde yaptığı konuşmada, “Kızıltepenin tanıtımına yaptığı katkılar ve Kızıltepeliler kadar ilçeye sahiplenen sevincine, üzüntüsüne ortak olan sayın Kaymakamımızın bu özverisi için kendisine bir plaket vermeyi kararlaştırdık. Kendisine çok teşekkür ederek başarılar dileriz.” Dedi.


Anahtar Kelimeler: